Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی قربانی روز یکشنبه در جلسه مشترک با دهیاران بخش جوادآباد ورامین اظهار داشت: توزیع اعتبارات مالیات بر ارز افزوده بر اساس بند الف ماده ۳۸، صرفا بر اساس جمعیت روستایی صورت می‌گیرد که این امر تحقق عدالت اجتماعی را با مشکل مواجه می‌کند.


وی افزود: توزیع اعتبارات براساس شاخص جمعیت باعث می‌شود تا اعتبارات اختصاص یافته به روستاهای یک استان بسیار کمتر از اعتبارات چند روستا در استان تهران باشد در صورتی که می‌توان با افزایش شاخص‌های توزیع اعتبار، عدالت اجتماعی را بیش از پیش محقق کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: شاید یک روستای دورافتاده از جمعیت اندکی برخوردار باشد ولی اثر بخشی آن به دلیل برخورداری از اراضی وسیع کشاورزی و تعداد دام، قابل توجه و اهمیت باشد.


قربانی افزود: تلاش می‌شود تا در برنامه هفتم توسعه، شاخص‌های اختصاص اعتبارات به مناطق روستایی افزایش پیدا کند و در این مسیر ازنظرات دهیاران استقبال می‌شود.


وی گفت: در حال حاضر ۶۲ هزار آبادی دارای سکنه در کشور وجود دارد که ۳۹ هزار و ۴۶۵ روستا بالای ۲۰ خانوار و ۲۸ هزار و ۲۲۴ روستا زیر ۲۰ خانوار است.


معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: بیش از ۳۷ هزار روستا در کشور دارای دهیاری است.

ورامین در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.  

برچسب‌ها حسین کاغذلو ورامین سامانه مالیات بر ارزش افزوده توسعه روستایی علی قربانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسین کاغذلو ورامین سامانه مالیات بر ارزش افزوده حسین کاغذلو ورامین سامانه مالیات بر ارزش افزوده توسعه روستایی علی قربانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۴۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند

صالح رحیمی در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان بوشهر در خصوص توازن توزیع اعتبارات اظهار داشت: مطالبات شهرستان بوشهر با توجه به سیاست‌های شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستان، اتمام پروژه‌های نیمه تمام است و لازمه آن اهتمام جدی دستگاه‌های اجرایی است.

فرماندار بوشهر با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردارند، افزود: مدیران دستگاه‌های شهرستان بوشهر باید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه‌هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ کنند تا افزایش روند رو به رشد شاخص‌های توسعه‌های در سطح شهرستان باشیم.

وی در ادامه اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان بوشهر دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را بر اساس حل مشکلات مردم انجام دهند.

فرماندار شهرستان بوشهر کمیته برنامه‌ریزی را تعیین کننده خط مشی و سند توسعه و نقشه راه شهرستان دانست و تاکید کرد: هر اندازه که مدیران در جذب اعتبارات، فعال و توانمند باشند، در سال‌های آینده، بودجه بیشتری برای شهرستان جذب خواهد شد.

وی افزود: در حوزه شاخص‌های عمومی، رضایتمندی مردم، نحوه اطلاع رسانی، بهره وری، تعالی و عدالت سازمانی مد نظر بوده و در حوزه شاخص‌های اختصاصی نیز وظایف و ماموریت‌های هر یک از دستگاه‌ها به صورت جداگانه بررسی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود
  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های بوشهر استخدام می‌شوند
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • استخدام ۲۰۲ نفر نیروی در دهیاری‌های استان بوشهر
  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های استان بوشهر استخدام می شوند
  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • استخدام ۲۰۰ نفر در دهیاری‌های استان بوشهر